mBille


Vår ambition är att alla våra kunder, efter sina egna förutsättningar, skall nå sina personliga mål oavsett om det gäller elit, motionär eller det vardagliga livet.

mBille vet hur viktigt det är att röra på sig och att röra på sig på rätt sätt. Att börja på rätt nivå för att inte dra på sig onödiga skador och förslitningar. Vi hjälper Er med detta.

Vi masserar även i behandlande och förebyggande syfte men ger även en skön massage efter ett träningspass eller stressig dag på jobbet.

mBille är certifierad massör genom branschrådet Svensk Massage.
mBille är patientförsäkrade via massorerna.se

 

Madelaine Bille

dipl. massageterapeut och idrottsmassör.

Madelaine Bille driver mBille. Hon är en pigg, aktiv och glad som person. Att arbeta som inspiratör och massör är något hon älskar.

Hon har lång erfarenhet att arbeta med människor. Förutom sin massageutbildning är hon utbildad coach i relations och samtalsteknik. Madelaine är även utbildad inom idrottsmedicin, kost och träning.

Hon arbetar ideellt som ungdomsledare på RG Aktiv Rehabilitering, en ideell förening som arbetar med att inspirera personer med ryggmärgsskada och de med liknande förutsättningar till ett självständigt, aktivt liv, fullt av möjligheter. På RG har hon även haft projektanställning som kurskoordinator januari-juli 2018..

Madelaine har alltid varit aktiv inom idrotten och har själv spelat handboll. Idag är det löp-/stabilitets-träning och hunden som gäller.

 

 

 

 

Madelaine Bille blev utsedd till

"Årets Nyföretagare" 

Haninge Kommun 2011.

Juryns motivering: "Hon driver med stor entusiasm, glädje och professionalitet företaget. Människors välbefinnande står ifokus och med hennes hjälp kan människor leva ett friskare liv. Utveckling av företaget står högt i kursoch hon är ett föredöme som framgångsrik företagare" Årets Nyföretagare i Haninge kommun 2011.